Endret: 18 mai 2019     Opprettet: 9 jan 2019

Oppstart av anleggsarbeid Myrahagen borettslag

Fra onsdag 9. januar starter brønnboringen i forbindelse med bergvarmeprosjektet. Det er planlagt å holde på i 5-6 uker. Deretter kommer ca. 4 uker med grave- og rørleggingsarbeid mellom brønnene og varmesentralen.

Arbeidstid for boringen vil normalt være fra kl. 07.00-19.00. Det kan være noen dager brønnboringen holder på til senest kl. 20.00, om brønnen mangler litt på å være ferdig etter normaltid. En brønn må bli ferdigstilt da for eksempel kulden over natten ikke er heldig for uferdig brønn.

Boringen planlegges å starte bak den nederste 16-blokka mot Myrens, og ved innkjørselen til 18-blokka. En innkjørsel til trafikk og nødetater vil alltid være åpen under boreprosessen, i starten via innkjørsel i Sandakerveien. Båsum Boring AS, som står for arbeidet, vil legge det opp slik at alle har ankomst til sine oppganger under arbeidsprosessen.

Det er dessverre som tidligere nevnt, uunngåelig med byggestøy mens anleggsarbeidet foregår. Under byggeprosessen skal fyring og varmtvann fungere som normalt. 

Om noe skulle oppstå i forbindelse med arbeidet, kan man kontakte anleggsleder Johan Blommaner i Båsum Boring AS.

Mailadresse: johan@basum.no
Mobil: 47342033


08.01.19

Mvh,
Styret Myrahagen Borettslag